Nyheter

Två takläggare sett underifrån monterar takpaneler
Dextry Group logo

4 juli 2023

Framgångsrik integration med Håndverksgruppen stärker vår position inom den svenska måleribranschen

2023-06-30 - Dextry Group, en ledande målerikoncern i Sverige, meddelar idag att företaget har blivit en officiell del av Håndverksgruppen. Efter godkännande från den svenska konkurrensmyndigheten har övergången framgångsrikt slutförts och affären avslutades i fredags.

Denna strategiska sammanslagning är ett stort steg framåt för Dextry Group och kommer att stärka vår position som en av de mest framstående aktörerna inom måleribranschen i Sverige. Som en integrerad del av Håndverksgruppen kommer vi att kunna erbjuda ännu bredare och mer diversifierade tjänster till våra kunder.

"Vi på Dextry Group är mycket glada över att bli en del av Håndverksgruppen", säger Conny Endrell, VD för Dextry Group. "Håndverksgruppen har en stark närvaro inom bygg- och måleribranschen och delar vårt engagemang för kompetens och professionalism. Genom denna integration kommer vi att kunna dra nytta av Håndverksgruppens resurser, expertis och erfarenhet för att stärka vår verksamhet och erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar."

Vi är övertygade om att integrationen av Dextry Group inom Håndverksgruppen kommer att skapa synergieffekter och möjligheter till tillväxt. Den kombinerade styrkan och kompetensen hos båda företagen kommer att ge oss en förstärkt position på marknaden och möjliggöra fortsatt expansion och utveckling.

Dextry Group kommer initialt att fortsätta som ett koncernbolag inom Håndverksgruppen för att bygga vidare på den existerande framgången och lojaliteten hos våra kunder och partners. Samtidigt kommer integrationen att främja en smidig samverkan och utbyte av bästa praxis mellan Håndverksgruppen och Dextry Group för att säkerställa en sömlös övergång och maximal nytta för alla parter.

Vi ser fram emot en spännande framtid som en del av Håndverksgruppen och tror att detta partnerskap kommer att stärka vår position och ge oss möjlighet att fortsätta leverera högkvalitativa tak- och måleritjänster till våra kunder i hela Sverige.

Läs mer
HG Handverksgruppen AB

23 maj 2023

Håndverksgruppen sätter ytterligare fart på tillväxten i Sverige genom inkludering av målerikoncernen Dextry

Håndverksgruppens införlivande av den svenska målarkoncernen Dextry Group (Dextry) ökar Håndverksgruppens omsättning i Sverige med cirka SEK 750 mio. Tack vare ytterligare M&A-aktiviteter och en solid organisk tillväxt räknar företaget med att i slutet av 2023 uppnå en årlig total omsättning i Sverige på över SEK 2,5 mrd.

Läs mer

Printscreen av Björnsons Måleri och P&A Måleris nya hemsidor

24 oktober 2022

VD till Björsons Måleri i Katrineholm

Vill du leda utvecklingen av ett framgångsrikt måleriföretag i Södermanland? Nu finns möjligheten att bli VD för ett välrenommerat måleri med engagerade medarbetare och stor kundbas!

Läs mer

Printscreen av Björnsons Måleri och P&A Måleris nya hemsidor

4 oktober 2022

Björsons Måleri och P&A Måleri byter kostym

Bolagen, som tillsammans har mer än 100 års erfarenhet av verksamhet inom måleri och fönsterrenovering i Södermanland och Östergötland, har from 1 oktober uppdaterat sin logotyp med nya färger och en ny hållbar visuell design. Bolagen är annars precis desamma som tidigare och vi hoppas att befintliga kunder, nya kunder och våra partners ska se förnyelsen som positiv när de ser den nya designen i kommunikation, på bilar och skyltar etc. Besök gärna bolagens nya hemsidor; Björnsons Måleri och P & A Måleri

Två fabriksarbetare

13 juli 2022

En större organisation och även byte av företagsnamn

Välkommen till oss på Dextry Group! 2022 har rivstartat med en större organisation och även byte av företagsnamn och med ett nytt namn och visuell identitet måste vi ju självklart uppdatera vår hemsida.

För oss står namnet Dextry för hantverksskicklighet (från engelskans dexterity som betyder skicklighet, färdighet och fingerfärdighet). Den kunskap och erfarenhet vi byggt upp och som sitter i både huvud och händer. Det som gör oss motiverade till att gå till jobbet varje dag och gör oss lika stolta varje gång vi gör ett fulländat jobb.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

Acceptera