Nyheter

Två takläggare sett underifrån monterar takpaneler
Printscreen av Björnsons Måleri och P&A Måleris nya hemsidor

24 oktober 2022

VD till Björsons Måleri i Katrineholm

Vill du leda utvecklingen av ett framgångsrikt måleriföretag i Södermanland? Nu finns möjligheten att bli VD för ett välrenommerat måleri med engagerade medarbetare och stor kundbas!

Läs mer

Printscreen av Björnsons Måleri och P&A Måleris nya hemsidor

4 oktober 2022

Björsons Måleri och P&A Måleri byter kostym

Bolagen, som tillsammans har mer än 100 års erfarenhet av verksamhet inom måleri och fönsterrenovering i Södermanland och Östergötland, har from 1 oktober uppdaterat sin logotyp med nya färger och en ny hållbar visuell design. Bolagen är annars precis desamma som tidigare och vi hoppas att befintliga kunder, nya kunder och våra partners ska se förnyelsen som positiv när de ser den nya designen i kommunikation, på bilar och skyltar etc. Besök gärna bolagens nya hemsidor; Björnsons Måleri och P & A Måleri

Två fabriksarbetare

13 juli 2022

En större organisation och även byte av företagsnamn

Välkommen till oss på Dextry Group! 2022 har rivstartat med en större organisation och även byte av företagsnamn och med ett nytt namn och visuell identitet måste vi ju självklart uppdatera vår hemsida.

För oss står namnet Dextry för hantverksskicklighet (från engelskans dexterity som betyder skicklighet, färdighet och fingerfärdighet). Den kunskap och erfarenhet vi byggt upp och som sitter i både huvud och händer. Det som gör oss motiverade till att gå till jobbet varje dag och gör oss lika stolta varje gång vi gör ett fulländat jobb.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

Acceptera