Om oss

Takåsar vid St Eriksplan i Stockholm

Vi är decentraliserade och vår gemensamma framgång som koncern skapas av duktiga företagsledare som tar ansvar och driver sina verksamheter på ett framgångsrikt sätt.

På koncernnivå bidrar vi med stabilitet, ekonomiska muskler, finansiell styrning samt human- och strukturkapital. Vi arbetar i ett gemensamt verksamhetssystem i multisite för ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001, vilket säkrar att vi arbetar på ett strukturerat sätt inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö som ger en trygghet för både våra kunder och medarbetare.

Våra bolag finns representerade i hela landet, från Skåne i söder till Västerbotten i norr. Koncernen omsätter närmare 750 MSEK och vi är idag ca 600 medarbetare och har en ambition att hela tiden växa, både med bolag och anställda.

Färgprov uppsatta på en ofärdig vägg

Koncernen startade våren 2020 under namnet Måla i Sverige AB.

Efter två år av tillväxt med bolag med olika verksamhet inom ytskiktbranschen bytte vi namn till Dextry Group. Namnet utgår från ordet ”dexterity” som på engelska betyder hantverksskicklighet, ett inkluderande namn oberoende av skrå för just det vi tillsammans med våra engagerade medarbetare arbetar med varje dag.

Dextry Group ägs till större delen av Storskogen som är en väldiversifierad bolagsgrupp med en evig ägarhorisont med entreprenörskapets drivkraft i fokus.

Byggställningar uppsatta runtom en grön villa i uppbyggnad

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.

Acceptera